ARIZER SOLO 2 vs ARIZER AIR 2

Arizer har kommet med nye versjoner av begge deres mest populære bærbare vaporizere, og vi skal i dette innlegget sammenligne dem slik at du vet hvilken som passer deg best

 

Det er vanskelig å finne en klar vinner av Solo 2 og Air 2. Disse vaporizerne fra Arizer har mye til felles, med ren, smakfull damp og presis temperaturkontroll. Begge har det utbyttbare munnstykket av glass som er unikt for Arizer.

Arizer Air 2 og Arizer Solo 2

Solo 2 vil koste deg 2699,- mens Air 2 er litt billigere med sin pris på 2499,-. Siden prisnivået er så likt vil valget ditt handle om hvilke krav du stiller til egenskaper som batteritid, oppvarmingstid og størrelse.

Samme damp- og luftsystem

Både Solo 2 og Air 2 har det oppgraderte varmeelementet og luftsystemet som Arizer er kjent for. Resultatet er at begge vaporizerne tilbyr brukeren den samme vapeopplevelsen, der hovedfokuset er lagt på å gi gode og dype trekk med tykk og smakfull damp. Begge utnytter et hybridsystem som gjør at urtene dine kun varmes opp når du aktivt trekker inn, slik at du får utnyttet varene dine lengre.
Arizer Solo 2

Solo 2 varmes opp raskere

Hvis det er én ting å klage på når det gjelder Air 2, så er det oppvarmingstiden. Arizer har forbedret dette fra Air 1, men den bruker fortsatt rundt ett minutt på å nå akseptabel temperatur. Solo 2 har på den andre siden en av markedets raskeste oppvarmingstider, og når riktig temperatur på rundt 20 sekunder. Den 45 sekunders forskjellen virker kanskje ikke så ille, men å vente på riktig temperatur kan fort bli irriterende, spesielt hvis man bruker vaporizeren ofte.

Begge har brukervennlig og full digital temperaturkontroll

Både Air 2 og Solo 2 har Arizers oppgraderte temperaturkontroll, som er mye enklere å bruke enn temperaturkontrollen på de første utgavene. Du kan styre alle innstillingene du har bruk for rett på displayet, uten at du trenger en app. Begge vaporizerne lar deg utnytte temperaturspekteretmellom 0 og 220 grader med 1-gradspresisjon. Den eneste forskjellen når det kommer til displayet og temperaturkontrollen er at Solo 2 kun bruker 2 sekunder på å slå seg på, mens Air 2 bruker rundt 4 sekunder.

Air 2 er mindre, men ingen av dem er blant de mest bærbare vaporizerne

Størrelsen er den største forskjellen mellom Air 2 og Solo 2, der Solo 2 er den største av dem. Den er kun litt høyere, men en del tykkere. Air 2 sin litt mindre størrelse gjør at den er mer diskré og passer bedre i lommen, men begge er små nok til at de er komfortable i hånden og kan brukes på farten. Solo 2 har litt lengre munnstykke, men dette kan byttes ut med et kortere om du vil det. Munnstykket fra Air 2 passer til Solo 2 og omvendt.

Lengre vapetid vs utbyttbare batterier

Fordelen med en større størrelse er lengre batteritid. Mens Air 2 kan gå i 75-80 minutter på en ladning, har Solo 2 hele 3 timer å gå på. Det er en enorm forskjell i batteritid, men Air 2 har likevel et ess i ermet. Til og med det største batteriet i verden kan ikke slå Air 2 sitt hemmelige våpen – utbyttbare batterier. Vaporizeren bruker de industristandard 18650-batterier, slik at du kan lade opp noen ekstra for å ta med deg på farten. Det betyr at Air 2 sin batteritid i praksis er ubegrenset så lenge du har nok batterier. Den andre fordelen med utbyttbare batterier er at batteriet alltids kan byttes ut om det skulle bli slitt og dårlig. Du kan også bytte ut Solo 2 sine batterier, men dette er mye mer komplisert og bør kun gjøres ved akutt behov.

USB- vs DC- lading

Air 2 bruker utbyttbare 18650-batterier, så du kan ta dem ut av enheten for å lade dem med en batterilader du kan kjøpe. Vaporizeren har også en USB-port slik at du kan lade den med batteriet på innsiden. Solo 2 derimot kan kun lades med batteriet på innsiden med en DC-lader, og det tar rundt 3 timer før batteriet er fulladet. Dens lengre batteritid forsvarer den lengre ladetiden.

Hvem bør kjøpe Solo 2?

Hvis du kommer til å bruke vaporizeren din mest hjemme anbefaler vi Solo 2. Den 20-30 sekunders oppvarmingstiden er en stor fordel i sammenligning med Air 2, og dens ekstreme batteritid gjør at den vil vare i flere dager med normal bruk uten at du trenger å lade batteriet. Den er enklere å bære rundt i huset, eller å ta med til en venn, enn en stasjonær vaporizer, og tilbyr samme dampkvalitet og temperaturkontroll som den mer bærbare Air 2.

Arizer Solo 2
Arizer Air 2

Hvem bør kjøpe Air 2?

Air 2 er på grunn av den mindre størrelsen den beste til bruk utenfor hjemmet. Hvis du liker å vape på farten kan du ta med deg et par ekstra batterier og vape i vei med Air 2. De utbyttbare batteriene er en fantastisk egenskap, og gir deg en brukstid som kun er begrenset av antall batterier du har.