G PEN NOVA: En God Venn På Farten

G Pen Nova er en fantastisk vape-penn for de som ønsker å vape på farten på grunn av dens diskresjon og lille størrelse. Ikke bare det, men den er også svært alllsidig, og kan brukes til både voks og tørre urter. Den har et omrøringsverktøy rett ved munnstykket, noe som også gjør den meget brukervennlig. G Pen Nova er kanskje ikke intens nok for de som er ute etter den kraftigste dampen, men er til gjengjeld en veldig god venn på farten.

Bakgrunn

G Pen Nova er en smidig vape-penn som passer både med voks og tørre urter, noe som gjør den til en av de mest allsidige vape-pennene på markedet. Den er også G-Pens første modell som fungerer med voks, så her får du prøvd noe helt nytt. For de som liker det ekstra avansert er Nova også kompatibel med patroner som inneholder urtenes rene virkestoffer, men disse er vanskelige å få tak i her til lands.

Det er andre kule egenskaper som trekker opp, som for eksempel det integrerte innmatings- og omrøringsverktøyet som kan brukes til dabbing. Med tre ulike varmeinnstillinger gir den deg gode tilpasningsmuligheter størrelsen tatt i betraktning. Til sammen gir alt dette en solid, allsidig, smidig og prisvennlig vaporizer.

Hvordan den er designet

Nova er en krysning av det standard vapepenn-designet og det standard G Pen-designet. Dette betyr at den har det enkle penndesignet som kjennetegner de fleste voks-vaporizere, samtidig som den har det smidige og elegante mørkegrå designet som G Pen har blitt så kjente for. Munnstykket er som en miniversjon av det høyt anerkjente munnstykket fra andre vaporizere fra G Pen, som for eksempel Pro. Munnstykket er komfortabelt å vape med og gir lav trekkmotstand. 

G Pen Nova

En annen egenskap som G Pen har fått mye skryt for er dabbeverktøyet som er integrert i munnstykket. Denne geniale løsningen betyr at du ikke trenger å tenke på å ta verktøyet med deg hvor enn du går, og du er alltid klar for å vape. Dabbeverktøyet brukes også som omrøringsverktøy for tørre urter. Å feste på patroner med væske som inneholder urtenes virkestoffer er veldig enkelt, og du kan enkelt gjøre dette på noen få sekunder. Dette er en av mange grunner til at dette er en av de mest brukervennlige bærbare vaporizerne på markedet.

Hvordan den leverer

Selv om Nova er designet for begge deler, fungerer den litt bedre med konsentrater enn med tørre urter. G Pen har spesialisert seg på urtevaporizere, så du kan være trygg på at den fungerer veldig godt til dette også. Likevel bør du prøve den med voks, siden Nova på voksvaping leverer på et eksepsjonelt nivå. Den har tre varmeinnstillinger, og ingen av dem gir for kraftig damp.

Mangelen på kraft i dampen kan være litt skuffende for erfarne vapere som er vant til mer intense saker, men det gjør samtidig at den passer perfekt for nybegynnere. De tre varmeinnstillingene gjør at du kan tilpasse vapeopplevelsen akkurat slik du vil. Dette er sjelden kost for en så liten og smidig vape-penn.

Batteri: Batteriet er et kraftig 300 mAh som varer veldig lenge og med USB-lader er den klar på 1-2-3.

G Pen Nova

Oppsummering

G Pen Nova er ideell for de som er ute etter en brukervennlig, rimelig og diskré vaporizer som kan brukes både til tørre urter og voks. For de som har tilgang på oljeekstrakt vil G Pen Nova garantert falle i smak.

Alle egenskapene og størrelsen gjør Nova til en ekstremt allsidig vaporizer, og det er imponerende hvordan G Pen har klart å skape en så god vape-penn på denne størrelsen. På toppen av det hele kommer det integrerte dabbe- og omrøringsverktøyet som gjør at du alltid kan være sikker på å ha dette med deg. Alt i alt er G Pen en perfekt vaporizer å ha med seg på farten!