Hvordan Velge Riktig Mekkebrett?

I dette innlegget tar vi for oss mekkebrett. Vi forklarer hva du skal se etter når du skal kjøpe et mekkebrettDet er fire ting man må tenke på når man skal velge mekkebrett; størrelse, materiale og tilleggsfunksjoner.

FUTUROLA MIXED MEDIUM MEKKEBRETT

Størrelse

Det første man må bestemme seg for når man skal kjøpe mekkebrett er hvor stort mekkebrettet skal være. De minste mekkebrettene får du om du kjøper Elements Artesano som inneholder rullepapir, filter og et mekkebrett av papp. Dette mekkebrettet fungerer fint om man bruker det en gang eller to, men det vil fort føles lite. Risikoen for søl er større ved bruk av disse enn ved bruk av ordentlige mekkebrett. Vår anbefaling er å kjøpe et mekkebrett som er litt større enn det man tror man trenger. Det er veldig greit å ha plass til alt man trenger på en gang; mekk, rullepapir, filter og grinder. Mekkebrett kan faktisk fås i størrelser opp til 50 x 38cm.

Materiale

Om du ønsker et mekkebrett som ikke søler, så er mekkebrett av enten plastikk eller metall et must. Som nevnt tidligere får man mekkebrett av papp med i Artesano, men dette er ikke optimalt.
Med en gang man har prøvd å bruke et ordentlig mekkebrett er man solgt. Det er virkelig en oppgradering som er verdt å gjøre. Det vil minimere søl og tiden du bruker på mekking og rulling.

Cookies Red Mekkebrett

Mekkebrett av plastikk

Plastikk er et veldig holdbart materiale som passer godt til å lage mekkebrett. Disse mekkebrettene er stive og veier veldig lite. Dette gjør det til en perfekt oppgradering fra mekkebrett laget av papp. Mekkebrett laget av plastikk er ofte rimeligere enn de av metall. Men det er viktig å huske på at prisen er basert på størrelse og tilleggsfunksjoner i tillegg. Cookies, som er et mekkebrett av plastikk, kommer blant annet med avtagbar mekkeskål og holdere til utstyr. Dette har vi i rød og i svart.

Mekkebrett av metalll fra RAW

Mekkebrett av metall

Når du vil ha det beste av det beste velger du et mekkebrett av metall. Mekkebrett som er laget av metall holder formen sin og veier overraskende lite. Metalloverflaten er perfekt å mekke på. Den harde overflaten kombinert med den fine linjen mellom godt feste og glatthet gjør mekkebrett av metall til det beste man kan få.