Hvorfor Du Har Lov Til Å Bestille Bong

I Norge er det fullt lovlig å bestille bonger, rullepapir, vaporizere og annet røykeutstyr på internett. I dette innlegget forklarer vi hvorfor.

Trenger du nytt røykeutstyr? Hos StayBaked finner du alt du trenger på 100% lovlig vis. Vi har studert loven godt og vet at verken du som kjøper eller vi som selger har noe som helst å frykte ved handelen. Om du er over 18 år har du full rett til å bestille røykeutstyr på nettet, uten at noen andre kan blande seg inn. Så lenge utstyret ikke har blitt brukt til å røyke noe ulovlig er det ingenting myndighetene kan gjøre. Du kan med andre ord hente røykeutstyret ditt helt trygt og problemfritt på postkontoret etter at du har bestilt, uten at noen vil stille spørsmålstegn ved dette.

Forsiden_bonger_staybaked

Varene vi selger reguleres hovedsakelig av Tobakksskadeloven. Bonger, rullepapir og lignende brukes til konsum av urtebaserte røykeprodukter, og går derfor etter Tobakksskadeloven kap. 1 § 2 under den lovmessige definisjonen “Tobakksutstyr”, mens vaporizere kategoriseres som “Tobakkssurrogater”. Følgelig er alle varene vi selger helt lovlige å omsette i Norge. I StayBaked holder vi oss kontinuerlig oppdatert på lovverket og gjør alt vi kan for å sikre en trygg handel for begge parter. Vi vet at mange ønsker å være diskré, så vi sender varene i helt nøytrale pakker med “Into Import AS” som avsender. Varene kan også hentes på lageret vårt i Oslo. Det er i tillegg mulighet for å skrive eventuelle ønsker du har i forhold til levering når du gjør bestillingen, i tilfelle du ikke vil ha pakken sendt hjem til adressen din. I så fall sender vi pakken til ditt lokale postkontor. StayBaked er helt rå på kundeservice, så hvis du har noen spørsmål angående de lovmessige forholdene kan du alltid kontakte oss. Hos oss vil du alltid være sikret en helt trygg, diskré og problemfri handel.