PAX 3: En Slank og Elegant Vaporizer

Silicon Valley er kjent for deres teknologi. Helt fra den første kommersielle radiosendingen ble produsert her har flere av de største innovasjonene i verden kommer fra dalen i Nord-California. Området er også hjemstedet til Pax Labs, et selskap som ble startet opp av to tidligere elever fra Stanford Design School, som har revolusjonert vapeteknologien for tørre urter. Pax blir ofte beskrevet som vapeindustriens “Apple” på grunn av selskapenes likheter når det kommer til å eliminere alt unødvendig. Denne holdningen sikrer forbrukerne et ekstremt brukervennlig produkt med et slankt design der alle unødvendigheter er tatt vekk. I dette innlegget tar vi for oss Pax 3 for å finne ut hvorfor dette er den ultimate bærbare vaporizeren.

Pax 3 er den siste versjonen av Pax-vaporizere og er enda mer brukervennlig, enda penere og enda mer diskré enn forgjengeren. Pax 2 er en favoritt for mange, men den siste modellen har kommet med flere innovative egenskaper for å løfte brukerens opplevelser. Fra det nydelige utseendet til det elegante blankpolerte materialet til det innovative luftstrømssystemet med haptisk feedback har alle elementene i Pax 3 blitt designet for å skape en best mulig brukeropplevelse. En av hovedprioritetene til designerne var at vaporizeren skulle være slank og liten nok til å ha i lommen, samtidig som den skulle tilby fantastisk dampkvalitet. Det har de uten tvil lyktes med.

Pax 3

Etter utseendet å dømme har designerne av Pax 3 gjort en fenomenal jobb. Det ytre er likevel bare en liten del av denne imponerende vaporizeren. Under panseret kan Pax 3 skryte av en mengde av oppgraderte tekniske egenskaper. Du har blant annet nå valget mellom å bruke 3 lids (full, halv, og konsentrat), som er der du legger inn godsakene. Den har også forbedret oppvarmingssystem. Det nye, kraftige batteriet i Pax 3 sørger for en oppvarmingstid på kun 22 sekunder, en halvering fra Pax 2 sine 45 sekunder. Batteritiden er også sterkt forbedret, og nå gir hver fulladning deg 8-10 fulle bowls, eller rundt 100 minutter total vapetid.

Pax 3 - Complete Kit

Pax 3 gir deg en bred og presis temperaturkontroll gjennom det enkle og brukervennlige LED-displayet. Det er 4 standardinnstillinger, som kan økes til 60 ved hjelp av Pax-appen, helt fra 182 grader til 215 grader. Pax har også et system som kan gi deg små vibrasjoner når du trekker for hardt inn. Den nye utgaven kommer også med nye forbedrede munnstykker. Det beste er likevel at denne vaporizeren tar tørre urter, noe som betyr at du kan røyke det meste på den.