Ulike Bongdesign

Ulike typer bonger

Hvilken vinkel skal jeg velge på bongen?

Det finnes mange ulike typer bonger på markedet, dette kan ofte gjøre det vanskelig når man skal kjøpe seg en ny bong. I dette innlegget forklarer vi hva forskjellen er på vinkelen på toppen opp til munnstykket på bongen.

Vi har valgt å kategorisere i tre ulike vinkler på toppene; strake, bøyde og designerbonger.

Strak

De aller fleste bonger har en strakt topp. Den strake formen er en klassiker og har blitt brukt i flere hundre år. Om du vil lese mer om historien til bonger kan du lese et interessant innlegg om bongens historie her. En strak topp gir deg maksimal innsugingskraft og vil nesten alltid være et sikkert valg når man skal kjøpe seg en ny bong!  

Bøyd

Bonger med bøyde topper har en vinkel på toppen av bongen slik at man får en vinkel på munnstykket. Denne vinkelen gjør det enklere og mer komfortabelt å ta trekk på bongen. Bøyde bonger gir like gode og store trekk som en strak bong, bare mer komfortabelt.

Designer

I tillegg til strake og bøyde bonger finnes det bonger med designer topper. Disse bongene har ulike vinkler og rør for å gjøre to spesifikke ting. Den ene er å gi deg nye opplevelser når det kommer til bongtrekk. Den andre er å gi et spektakulært utseende ikke bare når man ser den stå på bordet, men også når røyken går igjennom bongen. Med en designertopp vil røyken få kule effekter når den passerer gjennom toppen.